Csögyam Trungpa: A szellemi materializmus meghaladása

"A spirituális ösvény helyes követése nagyon összetett folyamat, amelybe nem érdemes naiv módon belevágni. Számos mellékösvény létezik, melyek a szellemiség eltorzult, én-központú megközelítéséhez vezetnek. Miközben azzal áltatjuk magunkat, hogy szellemileg fejlődünk, lehet, hogy a spirituális gyakorlatok által pusztán az egónkat erősítjük. Ezt az alapvető torzulást nevezzük szellemi materializmusnak."

Ezt a könyvet CSÖGYAM TRUNGPA a már megjelent, A szabadság mítosza című művével együtt mindenkinek ajánlhatjuk, aki a belső útkeresés, az önmegismerés és a meditáció iránt érdeklődik. Noha a könyv főbb irányelvei a buddhista tanításokat tükrözik, Trungpa Rinpocse műveinek bárki a hasznát veheti, aki valamilyen szellemi utat próbál követni. A szellemi materializmus meghaladása azokat az akadályokat és általános hibákat ismerteti, amelyek felekezeti hovatartozástól függetlenül minden spirituális gyakorló életében felmerülhetnek. „A SZELLEMI MATERIALIZMUS MEGHALADÁSA” című ezen kiadványt a belső útkeresés, az önmegismerés és a meditáció iránt érdeklődő, bármilyen szellemi utat választani és azt nyugodt lélekkel követni kívánó, a buddhista tanítások irányelveit ebben a folyamatban interpretáló olvasóink figyelmébe ajánljuk.

Csögyam Trungpa rinpocse könyve segít azoknak, akik a spirituális úton vannak és esteleg tévútra lépnének azzal, hogy szellemük helyett az egójukat erősítenék. Minden spirituális úton lévő embernek –energetikai ágazattól, vallástól függetlenül- ajánlom.

Váljon minden lény javára!